14 februari 2007

Det finns en del folk som borde tvingas till att löpa gatlopp nakna, bli uthängda på kvällstidningarnas löpsedlar eller äta inälvsmat. (Kan inte riktigt bestämma mig för vilket alternativ jag tycker är värst.)

Jag talar naturligtvis om de som inte fyller på tork- eller toalettpapper efter sig när det tar slut.

10 kommentarer:

Peppe sa...

Precis! Idag då jag lunchade på riksdagen höll jag ett litet argt föredrag om just det här ämnet för mina f.d. kolleger.

What are the odds...?

Björnen sa...

Ofattbart!
Antar det tyder på att detta är ett universellt (eller i alla fall Skandinaviskt) problem i behov av en lösning. Eller i alla fall ett väl statuerat exempel.

Lill-Krizan sa...

Haha, hur löste ni det då, mina vänner? Erkänn att ni grävde i papperskorgen!

Björnen sa...

Haha, har faktiskt inte hamnat i situationen, men jag antar att det skulle vara alternativet. Hemska tanke...

S sa...

Jag kan bara hålla med dig. Därför borde man fan alltid ha näsdukar med sig i väskan. Och ja, jag är mer än medveten om att jag genom den här kommentaren sopade in mina pensionärspoäng på ett bräde.

Björnen sa...

Jepp, bräddfullt med pensionärspoäng där!
Skriv ut denna sidan och visa upp på närmaste Försäkringskassa så kan du kvittera ut en beige kappa och en käpp.

Om du vill ha ännu högre poäng kan du skriva av sidan för hand. Du bör då även kunna kvittera ut en "dramaten-väska" (en sån där tantväska på hjul).

Peppe sa...

Ännu två år efter att ha flyttat hem från Sydamerika går jag ALLTID med pappersservetter i fickan. Dessutom blir jag överlycklig varje gång en allmän toalett a) går att spola, b) har toalock, c) har dörr d) lukten inte gör en medvetslös.

Björnen sa...

Det är sant vi skulle kunna skicka dem till Syd-Amerika? Fast det låter inte som ett straff.

Stora delar av Asien är inte heller en höjdare gällande toaletter. Antingen är det ett hål i golvet, eller så är det fotavtryck på toaringen för att de tycker att det är ohygieniskt att sitta på dem.

Det tycker jag också att det är när folk har stått på dem.

sa...

I england spolar toan åt vänster

Björnen sa...

Shit! Förvirrande!
Ett tips är att inte stirra ner i toan när du spolar, och om du ändå vill titta, så håll fast i något så du inte trillar. Det vore ju pinsamt att skylla t.ex. en bruten arm på att man stod och tittade ner i toan.