6 april 2007

Jag har en plan!

Jag tror att jag har kommit på det ultimata sättet att slippa vara med på gårdsstädningen: Jag åker till Milano! Attans vad synd att dessa två händelser skulle sammanfalla på en och samma helg. För jag vill verkligen vara med och plocka kattbajs ur sandlådan.

Vi jobbar förövrigt hårt på att en möbelleverantör skall bjuda oss på middag på Dolce Gabbana Gold. Verkar vara ett najs ställe!

6 kommentarer:

S sa...

Jag har alltid lyckats undvika städdagen. Efter några år insåg de att det inte funkade med de sex personerna som målade staket och moppade i golvbrunnar, så nu betalar vi 300 kr via hyran istället varje gång det är städning och så städar någonannan.

Björnen sa...

Har även jag lyckats smita undan varje gång, men eftersom vi är 152 lägenheter i föreningen så brukar det bli hyfsat med folk ändå.

Anonym sa...

Fel:
1 website med ljud. HATA
2 website med ngnsorts flash eller liknande. HATA
3 den kraschade min exporer HATA

När ska dessa finniga 20 överbetalda nerdar växa upp och fatta hur internet är tänkt att funka?

Sorry för surheten, men det är fenomen som irriterar mig vansinnigt. Alltså överarbetade websidor...

Björnen sa...

Och anledningen till att du gnäller om det här är för att du tror att jag kan göra något åt det?

Klagan sa...

Akta dig för milano, det blir så dyrt. var själv där för några veckor sedan, och lyckades med nöd och näppe hålla mig borta från Golden Quad. Inte för att jag hade råd med nått, men ändå! Annars är espresson rätt god. drick inte för många bara. :)

Björnen sa...

Tror att vi kommer att ha ett såpass späckat schema att vi inte kommer ha tid att spendera så många pengar. Även om det absolut inte är något problem i Milano. Been there, done that!