3 maj 2007

Från koja till slott - fast inte på TV.

Kvällstur ut till lantstället för att se hur det går med tillbyggnaden. Vid ett stopp vid den välkända hamburgerkedjan på vägen ut visar det sig att farsan känner basisten i Hammerfall, som råkar vara på samma ställe. Han förvånar ibland, farsgubben! Ute på landet har det skett stora framsteg, trots att snickarna bara har jobbat en dag! Börjar redan skönja hur stort det kommer bli. De hoppas kunna börja demontera taket redan imorgon. Bara vädret håller i sig. Ser redan stora potential som ett ställe för framtida kräftskivor! Om det nu blir klart någon gång...


5 kommentarer:

Peppe sa...

Nu blev jag sjukt sugen på att åka ut på landet. Grilla, draicka lite vin, bada bastu, vinna någon i Alfapet eller TP.

Anonym sa...

härligt härligt! Alla borde ha nånstans att göra allt ovanstående som peppe nämner!

Mmm....sommar....

Björnen sa...

Peppe:
Vinna någon? Det låter ju om en sjukt bra idé att spela sällskapsspel med människor i potten! Tror jag skall testa nästa gång.

Zany:
Välkommen hit!
Sommaren är snart här, bara lite mer vår och pollen först!

Lill-Krizan sa...

Kan vi inte bygga ett fotbollsmål och spela barfotafotbll hela sommaren på ditt landställe? Jag har inget eget sånt ställe men tycker väldigt mycket om att spela fotboll.

Snälla?

TP och det där andra låter också ganska trevligt.

Björnen sa...

Lillis:
Självklart, men isåfall är det din uppgift klippa gräset! Tror gräsmattan på tomten bör räcka till, och om inte annat så finns det en gräsplan 30 meter bort.

Borde det förresten inte heta barfotboll? Fast det kanske är det man spelar med en öl i näven på en sportbar? Det känns bara så onödigt att säga fot två gånger i rad...