6 februari 2007

-Heureka!

Nu har jag kommit på det: Jag måste gifta mig rikt.
För jämställdhetens skull, självklart inte för pengarna.

Vid närmare tanke så måste jag nog ta pengarna också för att kunna väga upp att så många kvinnor har gift sig med rika män.

Som sagt: Endast för jämställdhetens skull.

10 kommentarer:

A. sa...

Har mindre krav än så. Bara jag blir hemmaman... ;-)

Björnen sa...

Du är en vis man!
Är det OK ifall jag härmar dig?

A. sa...

helt okej! Vi behöver bli fler :-)

Anonym sa...

Absolut. Ni behöver bli fler. För jag vill INTE bli hemmafruga. Huva.

Björnen sa...

Vilket fantastiskt stöd!

Nu gäller det bara att hitta frun då. Det vore ju lite schysst om hon var trevlig. Och snygg. Och hon skall helst inte gilla Stefan & Krister eller annan buskis. Och så var det det där med rik då.

Shit. Det här kommer aldrig att gå.

A. sa...

Haha, K, jag står till förfogande ;-)

Nu chockar du mig lite björnen, du är ju från Göteborg som jag förstått det hela. Är inte det buskisens förlovade hemstad? :-) Men du har rätt igen. Buskis och Stefan & Krister går bort...

Björnen sa...

A:
Nä, du pratar nog om landet utanför Göteborg. De som bor där försöker förtvivlat hävda att de är en del av stan. De anar inte hur fel de har. Självklart finns det hemska undantag, Kurt Olsson bl.a.

Stefan & Krister är mer onda än Stefan Holms shorts, svanar och CSN ihopslaget. Så om hon gillar dem så är det tyvärr helt kört från första början...

Anonym sa...

Björnen, du har förstått det där med humor. Kurt Olsson är ju typ nåt av det roligaste som visats på tv. Och ungefär lika kul är det att se Brandeby i Lets Dance. :)

Bara Papi Raul som tävlar i samma liga som Kurtan.

Stefan och... vägrar skriva ut det. Så TOKDÅLIGT är det. :)

Björnen sa...

K:
Tror du missade nåt ord där: "hemska undantag" - dvs det kan vara kass buskis TROTS att de kommer från Göteborg. Är inte nåt fan av Kurtan alls...

Men jag respekterar dig ändå. Om än lite mindre nu... ;)

Anonym sa...

Öööö... jo, missförstod nog lite där. Skrivna mediet är farligt. Oh well, jag gillar Kurtan ändå. Med eller utan koskräck.