10 februari 2007

What a mäss!

Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta, men Orup har rätt. Hans låt Stockholm framstår i allt större grad som ett profetiskt mästerverk. I alla fall sett utifrån den del av texten jag kan: "Stockholm har blivit kallt!" För kallt är det. Det finns något vitt på marken utanför fönstret. Har en känsla av att vi har haft något liknande i Göteborg, fast där ändrar det snabbt färg till grått. Samma fast annorlunda. Tomatoes - tomatoes.

Vandrade igår flera mil och tittade på miljarders möbler som alla såg precis likadana ut som förra året. Hrmpf!
Roade mig istället med att hitta den bästa gratismaten. RH-stolens sushi vinner matkategorien och finska Martela hade mässans klart bästa kaffe. Influgna baristor från Helsingfors slår stort! Var tvungen att återkomma för en eftermiddagskaffe också. Heja Finland!

Försökte också hitta mässans klart smaklösaste monter. Kan locka med fullsize självlysande tomtar samt en monter där ALLT var i koskinn. Koskinnen kompletterades av indianska trummor, drömfångare samt en livs levande indian! Bilder kommer på söndag.

Nu strax dags att försvinna ut på stan några timmar. Det verkar bli svårt att hinna med "de tre orgeltörerna" denna helgen. Raincheck?

5 kommentarer:

Lill-Krizan sa...

Nästa gång istället?

sa...

Orup blir ju även hellre jagad av vargar än serverad dåligt kaffe (eller nått)

Mässor är jobbiga, skönt att du bara kunde gå runt å lalla, jobba på mässa is a pain (utom 1:a dagen som brukar vara bara för branchfolk, då får man massa sprit o ryggdunkningar)

Björnen sa...

Lillis:
You bet!

Pata:
Ajajaj! Besudla inte kaffets namn genom att nämna det i samma mening som Orup! Såvida du inte menar Lars Orup?

A. sa...

Ja, för kaffe och Lars Orup hör ju bättre ihop... Själv lyckades jag inte få kompisarna att lämna närförorten så missade också Storkyrkan...

Björnen sa...

A:
Jo, fast Lars Orup ser ju åtminstone ut som om han hörde hemma på ett kafferep.

Tror nog att vi nu måste ljuga ihop en bra historia till Peppe om allt vi har gjort - för vi kan väl inte öppet erkänna att vi inte lyckade sammanstråla? Det vore ju ett nederlag. ;)