14 juni 2007

Arkitektologi, del 1


















För att ge byggnadsarbetare en bättre chans att i god tid upptäcka och undfly övernitiska arkitekter kläs dessa i bjärt färgade hjälmar och västar.

7 kommentarer:

Lill-Krizan sa...

Urtjusigt! You made my day, mister.

Anonym sa...

Nja, vet inte om neongult e din färg riktigt. Men jag antar att du hellre lever vidare i västen än ligger skitsnygg under en betongplatta. Fast vad vet jag? Egentligen.

Björnen sa...

Tack darlings!
Är inte heller säker på det där med neongult (eller gult över huvud taget) - fast skitsnygg under en betongplatta hade ju också varit ett sätt att gå! Nästan lite rock'n'roll-död va?

Fast det är roligare att vara snygg och levande.

Ninde sa...

Ha,ha helt klart dagens Fashion statement.. :D

S sa...

Undrar vems färg neongult är egentligen?

Stiligt. Du har inte några såna där västar över, så jag kan försöka hänga på en på min chef i höst? Fast funktionen är väl begränsad om det inte är stora öppna ytor iofs..

Björnen sa...

Ninde:
I'm a fashion guru, yes I am...

Sandra:
Var tyvärr tvungen att lämna tillbaks västen. Synd, för jag började precis bli lite varm i kläderna och tänkte gå en cat walk-svängom på tredje våningens halvbyggda bjälklag. Får bli en annan gång.

Tror förresten att en kobjällra fungerar bättre på begränsade ytor. Ge chefen en sån - eller om det känns för uppenbart: En fet högljudd fejkguldkedja att hänga runt halsen.

S sa...

Det där med guldkedjan. Mycket bra initiativ. =)