20 augusti 2007

Okristligt!

Klockan sex. 6:00. Alldeles för tidigt imorgon bitti. Då är det jag som snubblar ner för trapporna, slår axelremsväskan i metallräcket så det skångrar alldeles för högt, svär ljudligt, sätter mig bakom ratten på firmabilen som står parkerad på gästparkeringsplatsen, gnuggar gruset ur ögonen och börjar den långa resan till Skåneland för att fyra timmar senare vara pigg och alert vid ett mötesbord i Malmö. Jag hoppas de har kaffe. Starkt kaffe. Sedan vidare till högsta punkten i Lund för ytterligare möte innan jag åter forsar norröver i SAAB:ens cockpit. Fast det är klart - det slår de flesta vanliga arbetsdagarna framför datorskärmen.

Finns det någon frivillig tjej som kan tänka sig att ha maten färdig, det varma badet upptappat och massageoljan redo för mig när jag kommer hem? Det borde jag väl vara värd? Åtminstone.

5 kommentarer:

Kristina sa...

Malmö har det starkaste kaffet!!Och hade det inte varit för det faktum att jag har annat för mig imorgon hade jag bjudit dig på det. Kaffet alltså. Badet och massageoljan hade varit lite väl framfusigt.

A. sa...

Va fan.. Är det så man skaffar en flickvän Björnen. Jag ska prova direkt...

Anonym sa...

In your dreams, raring. In your dreams.

Ninde sa...

Ha,ha ha neeh. Men lycka till du ;)

...och kör försiktigt! :)

Björnen sa...

Kristina:
Hade varit kul, men det fanns inte ens en halvtimme över - åkte direkt till nästa möte i Lund. Maybe next time, eller när du skall hit i oktober?

A:
Måste tyvärr göra dig besviken - inte heller det fungerade! Trodde det var klockrent! Så nu sitter jag här själv i min stora, breda soffa... :(

Anonym:
Hehe! Jo, jag märkte det. ;)

Ninde:
Damn! Vad var det jag gjorde fel?