4 oktober 2007

Chandler är Chandler är Chandler...

Såg igår ett avsnitt av den amerikanska serien Studio 60 on the Sunset Strip. I denna serien spelar Chandl... Matthew Perry - ni vet han som spelar Chandler i Vänner - en roll som manusförfattare. Chandl... Matthew pratar väldigt fort och är precis som... just det: Chandler. Handlingen går ut ungefär på att Chandler skriver manus; Chandler är sarkastisk; Chandler är Chandler är Chandler som spelar nån snubbe som heter Matt. Fast det gör han inte särskilt bra. Dessutom har Chandl... Matthew Perry väldigt mycket hår! Har ni tänkt på det? Ofantligt mycket hår. Kan inte någon ta och raka av honom allt håret och sätta ett par mörka solglasögon på nästippen så att man inte ser att det är Chandler?! Fast det är nog precis samma sak med resten av de gamla Vänner-skådisarna. Man borde raka håret och sätta solglasögon på dem hela bunten.

8 kommentarer:

A. sa...

Fast Sunset Strip är rätt bra...

Ninde sa...

Hm. Missat den. Måste ju kolla och förfasa mig. Dra gamla "vänner" paralleller. Du har rätt de (utom möjligen Jennifer Anniston) är så förknippade med sina karaktärer i vänner att de skulle behöva göra lite maskeradroller ett tag tills vi glömt lite..

Björnen sa...

A:
Jaha? Hade lite svårt att urskilja det bakom Chandler hår...
Får kanske ge det en chans till.

Ninde:
Vi kommer ALDRIG att glömma. Det är kört för dem. Fast de behöver å andra sidan inte jobba för att få pengar till uppehället längre...

Lill-Krizan sa...

Jag tycker det är ganska festligt att tänka på skådespelarnas gamla roller i nya filmer. Det kan bli väldigt fel ibland, men oftast blir det väldigt roligt.

Try it!

Anonym sa...

Din "nya" bild e ju helt grym. Kungen jö!! skitsnyggt.

ville bara säga de...

Anonym sa...

Med tanke på att du är hyfsat nyrakad och köpt solglasögon relativt nyligen så är ju givetvis frågan...
Vem från Vänner är du???

Björnen sa...

Lillis:
Problemet är när man BARA kan tänka på deras gamla roller trots att de faktiskt spelar nya! ;)

Zany:
Tack! Är grymt nöjd med den. Det känns på något sätt som Jag. Nu är bara frågan var man kan köpa en sådan stol?

Kevin:
Får tyvärr inte kommentera det, men om jag var du skulle jag se till att inte lämna ryggen fri framöver. Den Amerikanska underhållningsindustrin gör ALLT för att bevara sådana hemligheter...

Detta var absolut inte ett hot.

Anonym sa...

Du kan ju höra med kungen. Eller kungen i danmark. Har hört att hans stol är befläckad av en strippa. Men det kanske ökar stolens värde för nån annan..?