7 februari 2008

Nu bär det snart av...

...upp till Stockholm och årets möbelmässa. Planerar att titta på schyssta möbler, äta och dricka gratis och socialisera. Bor gör jag hos allra bästa Eva.

Lovar att rapportera med både text och bilder! Skall även se om jag kan ta med några snittar att lotta ut bland er hågade spekulanter. Vinnare av snittarna blir den som bäst förklarar varför man genast bör lägga ner den svenska melodifestivalen.

4 kommentarer:

sa...

schlager... jag vet knappt var jag ska börja. Lixom en sak hade vart om det verkligen var schlager med halvtonstegshöjningar och allt, men det har kukat ur totalt med låtar som bara är kassa inte ens skrattframkallande och SVT sen då, som ska mjölka sin kossa på tittarsiffor genom att ha 10000 delfinaler osvosv, det liknar allt mera nån realitysåpa, med b-kändisar, inga artister med integretet skulle delta i. Jag lessnade nån gång 1988. Lägg ner snarast med tanke på den mentala folkhälsan!

A. sa...

Jag ser som min motivering att lägga ner den att det inte kan finnas ett enda vettigt skäl att ha den kvar. Jag har vridit och vänt mig, vänt på stenar och slagit knut på mig själv för att hitta en anledning att den ska vara kvar men inte hittat någon. Det måste vara motivering nog...

Matilda sa...

Christer Sjögren och Carola. Övriga kommentarer överflödiga.

Björnen sa...

Svårt detta. Både Pata och A har ju helt rätt. Som tur är så har jag glömt att ta med några snittar. Antar att det inte är någon idé att dela ut något pris då? ;)

Matilda:
Jag trodde de två var de enda skälen för att ha kvar den?