24 juni 2007

PAUS

När inspirationen tryter är det lika bra att lägga av ett tag. Ha det så gött tills vi ses igen. Det kan bli snart, men det kan dröja. Skall fundera lite över livet och njuta av solen. Tillsvidare får ni nöja er med en pausfågel; Gravanden (Tadorna tadorna). Den lämpar sig utmärkt till både grillen och handväskan.

Ta hand om er och var snälla mot varandra!
Kram!

9 kommentarer:

Klagan sa...

Attans.. jag som finner nöje i att läsa när jag själv varken har tiden eller orken att skriva. Jaja. Här har du en som kommer sakna dina dagliga skriverier, hur länge de nu än har uppehåll. det vet man aldrig hur långt det blir.. ha det kalas

S sa...

Men NEJ. Den här pausen acceptera jag inte heller. Kom tillbaka...bums.

Men eftersom du ger mig en and till handväskan så antar jag att jag kan överleva ett tag. Jag lovar att vara snäll mot den.

Sköt om dig, kram.

Kristina sa...

Men du! När man själv precis har varit nere i avgrunden och vänt, dvs min oplanerade paus, så går du och pausar. Pauser och eftertänksamhet kan vara behövliga. Men det där med fåglar...Boka dig en resa till Wien och kom snart tillbaka! Kram!

Anonym sa...

Hmm..
pausar du för länge tänker jag plocka anden och sy mig en skön kudde.
Just for Your information, liksom
>;->

Ninde sa...

Förståeligt men synd! Låt oss inte sakna dig för länge bara.. :)

malin sa...

Bara du kommer ihåg allt kul som händer dej under ledigheten - så du kan blogga om det sedan =)

Björnen sa...

Tack hörrni! Kände bara att det blivit lite väl tunt kaffe de senaste veckorna - att jag helt enkelt tappat lusten att skriva. Den kommer nog tillbaks, var så lugna. Behöver lite tid att fundera och bara vara först.

Wien hade faktiskt varit kul - eller en resa vart som helst. Omväxling helt enkelt. Fast jag är inte mycket för att resa ensam. Får se hur det löser sig...

Lill-Krizan sa...

Jag kan glädja dig med att om man väl har tappat lusten att blogga kommer den inte tillbaka igen (åtminstone inte vad jag vet). Så nu har du plötsligt en massa bra tid över till annat!

Grattis och glad sommar!

Björnen sa...

Lillis:
Öh... tack? Men jag vill ju blogga ju!